VIDEO Nebunie la primul meci al Petrolului în liga a IV-a. Oamenii s-au suit pe garduri să vadă „lupii“ la judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii Petrolului nu şi-au părăsit echipa
Fanii Petrolului nu şi-au părăsit echipa

După falimentul declarat la finalul sezonului trecut, Petrolul a luat-o de jos, din liga a patra, dar a demonstrat că gruparea "lupilor" n-are cum să moară.

Noua echipă a Petrolului, antrenată de fostele glorii locale Octavian Grigore şi Nae Constantin, a jucat primul meci din noul sezon în liga a patra, terminând la egalitate, scor 1-1, cu formaţia din Păuleşti, fosta câştigătoare a seriei anul trecut, dar care din motive financiare a refuzat să joace în liga a treia. 

"Lupii", care au avut în echipă jucători luaţi din ligile inferioare, au dominat partida, fiind egalaţi în minutul 87, dar adevăratul show al meciului l-au oferit fanii echipei. Pe un stadion care cu greu primea în tribună 500 de fani, lumea s-a înghesuit la meci asistenţa fiind cifrată la circa 2000 de oameni, Cei mai mulţi dintre ei, suiţi pe garduri, înghesuiţi unul în celălalt şi cocoşaţi de căldură, micuţa localitate prahoveană fiind asaltată până la refuz. 

De altfel, cu o oră înainte de meci greu se mai putea găsi un loc în jurul stadionului, cozi uriaşe de maşini blocând circulaţia pe drumul naţional care leagă Ploieştiul de Slănic Prahova. 

Ca de obicei, galeria Petrolului a fost la înălţime, oferind un show demn de Liga Campionilor, evident la o scară mai mică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite