VIDEO Becali, „turbat“ şi înjurat: Patronul FCSB l-a călcat în picioare pe Andrei Vlad. Fanii l-au atacat pe latifundiar la ieşirea de pe stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali la dezbaterea de la ministerul justiţiei privind graţierea şi amnistia FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali poate face un calcul scurt: Andrei Vlad l-a costat 10.400.000 de euro. 400.000 de euro a plătit pentru aducerea lui cu scandal de la Craiova, iar zece milioane de euro a pierdut acum prin ratarea grupelor Ligii Europa după o gafă colosală a portarului.

FCSB e un club condus, de ani de zile, după un management defectuos în care cuplul Becali - Stoica face şi desface, cei doi fiind nişte chiori în ţara orbilor!

Decontul a venit în această seară, când un „talent“ descoperit de Mihai Stoica şi „umflat“ de Gigi Becali a cauzat eliminarea roş-albaştrilor din Europa. Vorbim despre portarul Andrei Vlad pe care cuplul Becali - Stoica l-a anunţat, în vara anului trecut, ca fiind următorul mare portar al României!

Acum, gafa acestui puşti limitat, care a comis-o şi în sezonul trecut, de câte ori a fost folosit, a lăsat FCSB în afara Europei. Acest eşec de proporţii l-a scos din sărite pe latifundiarul din Pipera.

Ce a spus Becali la ieşirea de pe stadion?

*Dacă n-ai portar, n-ai cum să te califici. Era mingea afară un metru, el (n.r. - Andrei Vlad) o bagă în gol. I-am zis lui Meme să nu mai facă circ, să nu mai danseze. El (n.r. - Andrei Vlad) dansează în poartă. O să-i zic, băi copile, nu mai dansa. Eu l-am furat pe portar de la Craiova, asta e pedeapsa. 

*El are talent, dar...2-0 să ai la pauză şi să nu te califici. Nu mă mai aşteptam să luăm gol. Mi-a zis Meme că e distrus (n.r. - Andrei Vlad). 

*Are vreo vină Dică când un portar bagă mingea în poartă? Vina e a mea când trebuia să mai luăm un portar. Trebuia să-l ţinem şi pe Stăncioiu.

Înjurat la ieşirea de pe „Arena Naţională“

După ce a terminat de vorbit cu jurnaliştii la ieşirea de pe stadion, Gigi Becali a fost luat la rost de suporteri, iar unul dintre, cu un copil în braţe, chiar l-a înjurat pe latifundiarul din Pipera.

„Ce faci mă? Mă înjuri tu pe mine?“ a ţipat finanţatorul roş-albaştrilor, după care, nervos, s-a îndepărtat, mergând spre maşina sa, înconjurat de gărzile sale de corp.

VEZI DECLARAŢIILE LUI BECALI ŞI CONFLICTUL SĂU CU UN SUPORTER

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite