VIDEO Accident spectaculos în Formula 1, la Monza. Marcus Ericsson s-a răsturnat de câteva ori cu monopostul, dar a scăpat teafăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcus Ericsson a fost implicat într-un grav accident la începutul celei de-a doua sesiuni  de antrenamente pentru Grand Prix-ul italian de pe Autodromo Nazionale Monza.

Ericsson a pierdut brusc controlul asupra monopostului Sauber după traversarea liniei drepte. Conform primelor date, totul s-ar fi întâmplat din cauza din cauza aripii DRS care nu s-a închis spre finalul liniei de viteză, aşa cum ar fi fost normal. Cum pista era încă umedă după o ploaie monopostul a devenit incontrolabil în timpul frânării.

După ce a lovit parapetul din stânga, monopostul s-a răsturnat de mai multe ori foarte violent. Ericsson a reuşit să coboare singur din epavă, dar a fost dus la centrul medical al circuitului pentru un control preventiv.

Drag Reduction System (DRS) este un sistem  care permite deschiderea unei aripi mobile care reduce forţa de apăsare aerodinamică şi permite creşterea vitezei monoposului pe linia dreaptă. În mod normal, în curbe acesta aripă  trebuia să stea închisă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite