Articol publicitar

Vezi ce pariază specialiştii în meciurile de miercuri din preliminariile Ligii Campionilor!

Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Specialiştii din echipa PariuriX.com au analizat partidele din turul III al preliminariilor Ligii Campionilor şi au plăcerea să vă ofere câteva sugestii de ponturi pentru cele mai interesante 3 partide care se vor disputa miercuri.

Partidele sunt: FC Viitorul vs. APOEL Nicosia – partidă în care Regele încearcă să se apropie de grupele celei mai prestigioase competiţii continentale, Hapoel Beer Sheva vs. Ludogorets – meciuri de totul sau nimic pentru Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi şi bineînţeles, cea mai aşteptată confruntare a etapei: disputa de foc dintre Nice şi Ajax.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE PRELIMINARIILE LIGII CAMPIONILOR, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

FC Viitorul – APOEL Nicosia

image

Deşi Dan Petrescu consideră că Viitorul are şanse mari să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor, formaţia din Ovidiu nu va avea în faţă un adversar facil. Chiar dacă lotul lui APOEL este evaluat ca fiind puţin mai slab din punct de vedere valoric decât cel al campioanei României, ciprioţii se bucură de o experienţă Europeană net superioară echipei fondate de Rege în 2009: APOEL a prins în urmă cu două sezoane grupele Europa League şi în urmă cu 3 sezoane chiar grupele Ligii Campionilor.

Singura pierdere notabilă a lui APOEL din această vară a fost cea a internaţionalul Pieros Sotiriou, care marcase 26 de goluri în 47 de partide în toate competiţiile pe parcursul sezonului trecut şi care a fost vândut la FC Copenhaga în schimbul sumei de 2.5 milioane de Euro. Noul antrenor al campioanei din Cipru, olandezul Mario Been, a adus 11 jucători la echipă, printre care îi remarcăm pe veteranii Jesus Rueda – venit de la Beitar Ierusalim, Carlao – adus din Serie A de la Torino şi pe atacantul Mickael Pote, transferat gratis după expirarea contractului din Turcia, de la Adana Demirspor.

Mario Been a început cu dreptul la APOEL, fiind neînvins în 5 partide amicale, dintre care 3 au fost victorii, pe lângă cele două victorii la limită obţinute în turul II preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde ciprioţii s-au duelat cu F91 Dudelange, campioana Luxemburgului.

Niciuna dintre cele două echipe nu este încă intrată în formă maximă. Viitorul nu a convins decât într-una din cele 3 partide oficiale disputate până acum, în timp ce APOEL şi-a făcut treaba în turul precedent, însă fără să arate o formă deosebită. Nu este de mirare că la Betano cota pentru pariul Sub 2.5 goluri are o cotă de numai 1.55. Jucătorii care vor să joace un pariu ceva mai riscant şi totodată mai valoros, ar putea încerca X la pauză, la o cotă de 1.95 la Betfair.

Hapoel Beer Sheva – Ludogorets

image

Cotele furnizate de casele de pariuri online pentru acest meci pot părea oarecum greşite, dacă este să comparăm estimările valorice ale loturilor celor două echipe. Lotul lui Hapoel este cotat la 13.5 milioane de Euro, de 3 ori mai puţin decât cel al lui Ludogorets. Cu toate acestea, gazdele au o cotă de 2.10 la victorie, în timp ce oaspeţii au 3.40 la Sportingbet.

Israelienii sunt consideraţi favoriţi pentru că au câştigat ambele partide în dubla din manşa precedentă a calificărilor, disputate în faţa campioanei Ungariei: Honved. Elevii lui Barak Bakhar cu scorul de 2-1 în primul meci şi cu 2-3 în deplasare.

De cealaltă parte, Ludogorets a surprins în deplasarea din Lituania, acolo unde s-a văzut învinsă de o formaţie mult mai slab cotată, Zalgiris Vilnius. Echipa pentru care evoluează Cosmin Moţi şi Claudiu Keseru s-a redresat însă în meciul retur, pe care l-a câştigat cu scorul de 4-1; ultimele două goluri ale partidei au fost marcate chiar de către internaţionalul român. Bulgarii au câştigat sâmbătă şi prima partidă a sezonului din campionatul intern, în deplasare la rivala CSKA Sofia, scor 0-1, însă băieţii lui Georgi Dermendzhiev au fost dominaţi din punct de vedere al posesiei.

Un alt minus pentru Ludogorets este absenţa portarului Vladislav Stoyanov, internaţional bulgar, care este accidentat din luna martie şi va lipsi până la începutul lunii septembrie; în rest, nu există probleme de lot în cadrul niciuneia dintre cele două formaţii. În contextul dat, cel mai indicat pariu pare să fie Ambele echipe marchează (GG), care poate fi jucate la Netbet pentru o cotă de 1.95.

Nice – Ajax

advert

Disputa dintre ultima ocupantă a podiumului din Ligue 1 şi vicecampioana Olandei este fără îndoială cea mai prestigioasă confruntare din această fază a competiţiei.

La prima vedere, poate părea că avem de a face cu o dispută extrem de echilibrată, mai ales pentru că lotul gazdelor este evaluat la 106.5 milioane de Euro, cu numai 3 milioane şi jumătate mai puţin decât cel al olandezilor, însă dacă este să ne gândim la experienţa europeană pe care o au cele două formaţii, vom observa o discrepanţă majoră.

Ajax este finalista Europa League, în timp ce Nice s-a calificat o singură dată într-o competiţie continentală în ultimii 20 de ani. Un alt aspect important este numărul internaţionalilor care fac parte din loturile celor două formaţii: Nice are numai 2 internaţionali, în timp ce Ajax trimite la echipele naţionale nu mai puţin de 9 jucători.

Younes Belhanda, Ricardo Pereira şi Paul Baysse au plecat în această vară Nice şi au fost aduşi Christophe Jallet (liber de contract), Pierre Lees Melou (4 milioane de Euro, de la Dijon) şi Jean-Victor Makengo (5 milioane de Euro, de la Caen).

Ajax l-a vândut pe mijlocaşul ofensiv Davy Klassen la Everton pentru 27 de milioane de Euro, pe Jairo Riedwald la Crystal Palace în schimbul sumei de 9 milioane de Euro şi pe Kenny Tete la Olympique Lyon pentru 4 milioane de Euro. Singurul transfer de marcă realizat de olandezi a fost repatrierea lui Klaas-Jan Huntelaar, care a venit liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Schalke în această vară.

În ceea ce priveşte accidentările, Lucien Favre nu se va putea baza pe mijlocaşul central Wylan Cyprien şi pe atacantul Alassane Plea, în timp ce omologul său are bătăi de cap ceva mai mari: Marcel Keizer va fi nevoit să improvizeze pentru postul de fundaş stângă, întrucât ambii jucători care ocupau acest post sunt accidentaţi.

Nice pare să aibă un uşor avantaj de formă în acest moment, câştigând 4 din cele 5 meciuri amicale jucate în perioada de pregătire, faţă de cele 3 disputate de Ajax, în care olandezii s-au văzut învinşi de două ori şi au câştigat o singură partidă. Chiar dacă este destul de greu de anticipat un rezultat final, pariul Ambele echipe vor înscrie (GG) poate fi jucat la Unibet la o cotă de 1.84 la Unibet.

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ O OFERTĂ BOGATĂ PE MECIURILE DIN PRELIMINARIILE LIGII CAMPIONILOR. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenţă Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite