Un scenariu incredibil prinde contur: Rafael Nadal, preşedinte la Real Madrid. Îl susţine chiar Florentino Perez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendarul jucător spaniol, cu 17 titluri de Grand Slam în palmares, ar putea prelua preşedinţia clubului Real Madrid.

Rafael Nadal ar putea să fie într-o zi preşedinte la Real Madrid. Actualul manager al clubului, Florentino Perez, este cel care a avansat această ipoteză.

Aflat la cârma clubului din 2000, Florentino Perez (72 de ani) a declarat pentru El Confidential: „Nadal ar fi o alegere fantastică pentru poziţia de preşedinte al clubului“. „Este unul dintre cei mai buni ambasadori ai clubului“, a mai spus Perez.

Ideea a plecat chiar de la Rafael Nadal. Într-un inerviu acordat anul trecut, el spunea că „nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. Toată lumea ştie că iubesc fotbalul şi iubesc Realul“.

Nadal este membru de onoare al clubului din 2014 şi se zvoneşte că ar fi avut un cuvânt de spus în transferul lui Asensio din acel an.

Născut la Mallorca, Nadal este nepotul unui fost mare jucător al Barcelonei, Miguel Angel Nadal, însă a susţinut dintotdeauna Realul. 

Totuşi, pentru a putea candida la funcţia de preşedinte al Realului, e nevoie de o dispensă. Conform actualelor reguli, un candidat trebuie să fi fost cel puţin 20 de ani membru de onoare al clubului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite