Turneul Campioanelor: Maria Şarapova a învins-o pe Flavia Pennetta şi a trimis-o pe Radwanska în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu o singură victorie în trei meciuri, Radwanska s-a calificat în semifinale
Cu o singură victorie în trei meciuri, Radwanska s-a calificat în semifinale

Simona Halep nu a reuşit să-i ia măcar un set Agnieszkăi Radwanska, condiţie care i-ar fi fost suficientă pentru a merge în semifinale.

Simona Halep a părăsit Turneul Campioanelor de la Singapore, după ce a pierdut în două seturi, 6-7, 1-6, partida cu Agnieszka Radwanska. În cealaltă partidă a Grupei Roşii, Maria Şarapova a învins-o cu 2-0 la seturi pe italianca Flavia Pennetta, scor 7-5, 6-1 exact rezultatul de care avea nevoie poloneza pentru a merge mai departe. 

Victoria rusoaicei înseamnă că Simonei i-ar fi fost suficient un set cu Radwanska pentru a merge în semifinale. Aşa, poloneza a profitat de victoria rusoaicei în minim de seturi şi a prins in extremis un loc în semifinale, după ce s-a împlinit singurul scenariu posibil care o trimtea în careul de aşi. Acasă merg Simona Halep şi Flavia Pennetta, italianca fiind ieri la ultimul meci al carierei.
Rămâne pe locul doi
Singura veste bună este că Simona va încheia anul pe poziţia a doua, cea mai bună clasare a carierei la un final de an. După ce i s-a adăugat victoria cu Flavia Pennetta din primul meci al grupei, Simona a ajuns la un total de 6060 de puncte. Dacă se impune în finală, Garbine Muguruza poate acumula 6010, iar Şarapova un maxim de 5821.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite