VIDEO Tecău a pierdut dramatic meciul de debut de la Turneul Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Tecău şi colegul său Jean Julien Rojer au pierdut foarte greu prima partidă jucată la Turneul Campionilor de la Londra. Perechea româno-olandeză a cedat în faţa perechii formată Peya/Soares în trei seturi, după o oră şi 29 de minute de joc.

Horia Tecău şi partenerul său din proba de dublu, olandezul Jean Julien Rojer, au început cu stângul ediţia din acest an a Turneului Campionilor. Românul şi olandezul au cedat în prima partida disputată la Londra în faţa perechii formată din austriacul Peya şi brazilianul Soares, în trei seturi, scor 3-6, 6-3, 10-12, după o oră şi 29 de minute de joc.

În timpul acestei partide s-a petrecut un moment de senzaţie, când cele două perechi au avut un schimb de mingi interminabil, însă, până la urmă, Tecău a lovit decisiv şi a câştigat punctul.

VIDEO cu schimbul de mingi

Tecău şi Rojer fac parte din grupa A a Turneului Campionilor şi mai au de jucat încă două partide în încercarea de a se califica în semifinale. Primele două locuri, la finalul fazei grupelor, se califică în "careul de aşi". În următorul meci, perechea româno-olandeză va întâlni perechea formată din fraţii Bryan, miercuri, la o oră ce urmează să fie anunţată ulterior de organizatori.

Grupa A

1. Peya A./Soares B. 1 1 0 2:1 1 punct

2. Kubot L./Lindstedt R. 0 0 0 0:0 0

3. Bryan B./Bryan M. 0 0 0 0:0 0

4. Rojer J-J./Tecau H. 1 0 1 1:2 0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite