Steaua refuză tratamentul preferenţial pentru glorii. Propunerea lui Duckadam a fost respinsă de finanţatorul echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al echipei Steaua FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al echipei Steaua FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

La câteva săptămâni de la episodul în care finanţatorul din Ghencea invita gloriile steliste să ia biletele pentru meciul cu Chelsea de pe covorul unde le aruncase, Helmuth Duckadam a venit cu o iniţiativă în sprijinul foştilor jucători care au scris istorie la Steaua.

Pentru a evita scenele de genul celor întâmplate înaintea disputării partidei cu Chelsea pe Naţional Arena, Helmuth Duckadam a venit cu ideea unei loje rezervate fostelor glorii steliste. În preajma meciului cu gruparea de pe Stamford Bridge, preşedintele de imagine al Stelei a fost acuzat de către finanţatorul din Ghencea că nu s-a ocupat de distribuirea tichetelor în rândul foştilor săi colegi de performanţă. 

Potrivit GSP, Duckadam a fost la Sevilla weekend-ul trecut pentru a asista la partida cu Zaragoza, după care a participat la un eveniment organizat de clubul gazdă. Astfel, Sevilla a creat un sector al românilor, reducând preţul tichetelor de la 50 la 5 euro şi a vândut 500 de bilete de acest gen. Preşedintele de imagine al roş-albaştrilor a povestit că a luat parte la o masă mare cu mâncăruri tradiţionale româneşti şi că s-a bucurat de simpatie în rândul suporterilor spanioli, care au fost dornici să facă poze alături de el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite