Steaua, culmea tupeului: cum a ajuns vicecampioana o echipă condusă de oameni fără niciun pic de ruşine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

La Steaua se merge pe ideea că „dacă ai bun-simţ, eşti luat de fraier“. De aceea, oamenii din conducere au renunţat de tot la bun-simţ.

La cea mai mică greşeală împotriva roş-albaştrilor, Mihai Stoica urlă ca din gura de şarpe. Când Steaua e avantajată de deciziile eronate ale „cavalerii fluierului“, Meme rămâne fără voce. Iar culmea tupeului, Laurenţiu Reghecampf acuză el arbitrajul!

În ultimul meci din campionat, cel cu FC Voluntari, disputat la Ploieşti, cel mai bun om al Stelei a fost arbitrul Ovidiu Haţegan. Chiar dacă cel mai bine cotat central român, care a condus meciuri la Euro 2016 şi în acest sezon de Liga Campionilor, nu poate fi bănuit de rea intenţie, cert e că el a prins o zi slabă şi a viciat rezultatul la Ploieşti.

*În minutul 51, la scorul de 1-1, Haţegan a dictat penalty după un duel De Amorim – Filipov. Reluările au demonstrat însă că centralul arădean s-a păcălit. Boldrin a făcut 2-1 pentru Steaua de la punctul cu var.

*În minutul 84, la scorul de 2-2, Haţegan le-a acordat bucureştenilor o lovitură liberă gratuită, după un duel Muniru – Filipov. Momcilovici a înscris golul victoriei Stelei după lovitura liberă executată de Boldrin.

Chiar dacă a fost evident că Steaua s-a impus datorită arbitrajului, la finalul partidei, Laurenţiu Reghecampf a încercat să denatureze adevărul.

„Nu comentez, dar comentez“

Apărut la microfonul Digi Sport, tehnicianul roş-albaştrilor a vorbit cu o falcă în cer şi una în pământ despre Ovidiu Haţegan, susţinând că, de fapt, Steaua a fost dezavantajată!

„Nu mai vreau să comentez arbitrajul...asta e. Din nou, foarte multe lucruri...Primim 11 metri, fault clar, dar al doilea cartonaş galben nu se dă, nu ştiu de ce...în sfârşit“, a spus „Reghe“ despre o fază în care faultul clar pentru Steaua a fost văzut doar de el şi de Ovidiu Haţegan.

Apoi, antrenorul vicecampioanei s-a plâns că a fost nevoit să-l schimbe pe Tamaş din cauza centralului arădean: „Pe Tamaş l-am schimbat din cauza cartonaşului şi din cauza faptului că a fost avertizat de arbitru că la primul fault o să primească roşu. Ceva ce eu nu pot să cred...N-ai cum să ameninţi un jucător pe teren să aibă grijă că primeşte roşu...dar, asta e“.

„Flocea“, foc şi pară

De partea cealaltă, Florin Marin a subliniat, pe bună dreptate, că echipa sa a fost învinsă din cauza greşelilor comise de Haţegan.

„Am făcut un meci bun, dar e păcat că n-am obţinut un rezultat mai bun. Şi asta din cauza arbitrilor, care au dictat numai în favoarea celor de la Steaua. Penalty uşor acordat, iar la lovitura liberă din care s-a marcat golul trei n-a fost nimic. Până acum, am tăcut, dar nu mai pot. A fost viciere de rezultat. Degeaba am jucat noi bine. Steaua nu trebuia să câştige. Sigur, am făcut şi noi mai multe greşeli, dar arbitrajul ne-a dezavantajat clar“, a declarat „Flocea“.

Pe Boldrin l-aş fi luat la bătaie la pauză la cât a putut să ţină de minge. Am văzut un meci prost şi un arbitraj la fel. Haţegan a greşit. A arbitrat «chelios». Dumitru Dragomir fost preşedinte LPF  

 „Steaua, doar brambureală“

Steaua e lider în Liga I, însă nu-şi convinge nici foştii jucători. „Nu vezi nimic la Steaua, pentru că e brambureală. Nu văd nicio idee tactică, nu vezi nimic, doar brambureală“, a comentat Gabi Balint la Digi Sport. Ilie Dumitrescu a fost la fel de dur: „Steaua şi-a pierdut din identitate! Faţă de perioada Reghecampf din trecut, acum nu mai e nimic la fel“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite