Simona Halep la Wuhan: românca a scăpat de patru adversare periculoase, însă îşi poate întâlni coşmarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminată, în sferturi, la Guangzhou, Simona Halep se pregăteşte pentru al doilea turneu la care va participa în China, în următoarea perioadă: Wuhan (25 septembrie – 3 octombrie).

Iar dacă la Guangzhou impresia a fost că Halep a fost o jucătoare prea mare pentru o competiţie mică, cu premii totale de 250.000 de dolari, în schimb, la Wuhan va fi altă poveste.

Competiţia se încadrează în categoria Premier 5, care vine după turneele de Mare Şlem, Turneul Campioanelor şi cele Premier Mandatory, şi e dotată cu premii totale de 2.440.070 de dolari.

Foarte probabil, Halep îşi va începe de luni parcursul la Wuhan, acolo unde a fost eliminată în turul II în 2014. Până atunci, potrivit prosport.ro, ea a scăpat de nişte jucătoare periculoase cu care se putea intersecta.

Vorbim despre Lucie Safarova (5 WTA), Flavia Pennetta (7 WTA) Timea Bacsinszky (14 WTA) şi Ekaterina Makarova (20 WTA), cele patru anunţându-şi retragerea din diferite motive. 

Revine, în schimb, Maria Şarapova (3 WTA), după accidentarea din cauza căreia a ratat US Open. Şarapova şi Halep s-au întâlnit de cinci ori în circuitul WTA, toate duelurile fiind câştigate de rusoaica de 28 de ani.

Halep e favorita principală

Pe lângă Simona Halep (2 WTA), care va fi favorita numărul 1 la Wuhan, alte trei românce vor fi şi ele pe tabloul principal.

Irina Begu (29 WTA), Monica Niculescu (49 WTA) şi Alexandra Dulgheru (54 WTA) îşi vor începe parcursul în turul I, în timp ce Patricia Ţig (115 WTA) va juca în calificări.

CITEŞTE ŞI:

*Sfaturi pentru Halep: Tecău a vorbit despre calităţile Simonei, dar şi cea mai mare carenţă din jocul ei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite