Simona Halep la Toronto: ce secret a dezvăluit în faţa reporterului după ce a ajuns în finala de la Rogers Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut cu 6-4, 6-4 de Sara Errani (Italia, 17 WTA) şi va fi prezentă, duminică, în ultimul act al turneului. Imediat după victoria din semifinale, românca a făcut o mărturisire în faţa publicului.

Simona Halep a arătat un joc solid în confruntarea cu Sara Errani, iar „Adevărul“ v-a oferit filmul meciului aici.

Imediat după ce şi-a asigurat prezenţa într-o nouă finală WTA după cinci luni, constănţeanca de 23 de ani a oferit o declaraţie chiar pe teren, arătând cât de uşurată e de revenirea ei la o formă bună.

„Vreau să vă spun ceva, dar e un secret doar pentru voi (râde): pot să spun că deja am câştigat turneul şi, chiar dacă o voi întâlni pe Serena mâine, va fi o mare provocare pentru mine, dar n-am nimic de pierdut. Vreau doar să mă bucur de această finală“, a declarat Simona.

Când a fost chestionată dacă îşi doreşte să o înfrunte pe liderul mondial în ultimul act, românca a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Bineînţeles, vreau să joc cu Serena, fiindcă, de fiecare dată, e o mare provocare să joci împotriva ei“.

Reporterul a fost impresionat de atmosfera din tribune şi i-a spus Simonei: „Nu sunt sigură dacă suntem în România sau în Canada!“. Această remarcă a bucurat-o pe ocupanta locului 3 WTA. „A fost foarte frumos să joc aici. Le mulţumesc şi canadienilor care au venit şi m-au încurajat. A fost un meci foarte greu, Errani alerga peste tot, punea foarte multe mingi înapoi în teren şi îmi era foarte greu să închid punctele. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă ajungeam în setul trei. E bine că am câştigat şi mă bucur că voi juca finala la Toronto“, a adăugat Halep.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite