Simona Halep la Toronto: românca a fost ironizată pentru deciziile sale. Fanii ei din Canada, luaţi peste picior şi ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep va juca, duminică, în finala turneului Rogers Cup, însă, la ultimele două partide, ea a fost „înţepată“, în mod repetat, la televiziunea britanică.

Simona Halep a trecut de Sara Errani (Italia, 17 WTA), în semifinale, la Toronto, la capătul unui meci pe care l-a dominat autoritar, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Partida Halep - Errani a fost transmisă de postul britanic, BT Sport, acelaşi care a difuzat şi confruntarea din sferturi, Halep - Radwanska. Dacă atunci românca a fost criticată vehement, după cum „Adevărul“ a relatat aici, nici sâmbătă a treia jucătoare a lumii n-a scăpat de ironiile postului amintit.

La un moment dat, în timpul jocului cu Errani, unul dintre comentatori a abordat subiectul legat de schimbările dese de antrenori care au existat în stafful Simonei. „Eu cred că, de fapt, Simona Halep nu vrea să aibă antrenor. Din ce ştiu, prin 2013, managerul ei, Virgina Ruzici, a implorat-o să-şi angajeze un antrenor. Simona Halep e genul de jucătoare care vrea să facă doar ce ştie ea că e bine. Impresia mea e că mai mult se ceartă cu antrenorii ei“, a spus unul dintre comentatori.

„Fanii sunt plătiţi de Halep“

La Toronto, galeria românească care o încurajează pe ocupanta locului 3 WTA a crescut de la un meci la altul. Sâmbătă, în duelul cu Errani, românii din tribune au fost atât de gălăgioşi, încât Errani chiar a intrat în conflict cu ei. În al optulea game din setul doi, după ce a ratat o minge, italianca s-a întors spre tribune şi le-a cerut fanilor să se bucure!

De asemenea, pe parcursul întâlnirii, arbitrul le-a cerut românilor, în mod repetat, să nu o mai încurajeze pe Halep, atunci când are loc un schimb mai lung de mingi sau înainte ca una dintre jucătoare să servească.

Văzând toate aceste lucruri, cmentatorii postului BT Sport i-au luat peste picior pe românii din tribune: „Am senzaţia că sunt plătiţi de Halep. Se comportă de parcă am fi la un meci de fotbal, nu la unul de tenis“.

„Halep va câştiga un turneu de Grand Slam“

Pe lângă unor comentarii maliţioase, cei de la BT Sport au şi lăudat-o pe Halep pentru jocul ei solid în meciul cu Errani. „Eu cred că mai e foarte puţin până când Simona Halep va câştiga un turneu de Grand Slam. Are cam tot ce îi trebuie pentru asta“, a fost pronosticul dat de unul dintre comentatori.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite