Simona Halep la Miami. Declaraţia numărului 3 WTA după victoria din sferturi: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Cred că pot câştiga partida cu ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, joi, după victoria în faţa lui Sloan Stephens şi calificarea în semifinalele de la Miami Open, unde va juca în compania americancei Serenei Williams, că nu are nimic de pierdut în meciul cu numărul 1 mondial.

„Am jucat repede cu Stephens, am făcut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos, a schimbat tactita, am pierdut încrederea, dar mă bucur că am câştigat. Nu am nimic de pierdut cu Serena, e numărul 1 mondial, voi da totul, voi veni pe teren şi voi crede în şansa mea. A fost un meci bun la Singapore, mâine este un nou meci şi cred că pot câştiga din nou cu ea", a spus Halep imediat după încheierea meciului. 

Halep şi Williams s-au întâlnit de cinci ori în carieră, americanca având un scot favorabil, 4-1. Cele mai importante dispute au avut loc la Turneul Campioanelor, la finalul lui 2014.

În singura victorie a jucătoarei din România în meciurile cu Serena, 6-0,6-2,  Halep a făcut un joc foarte bun, dar la câteva zile după confruntare, americanca şi-a luat revanşa.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite