Simona Halep începe turneul de la Doha de pe locul patru WTA. Mâine e tragerea la sorţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminarea din turul al doilea al turneului de la Dubai va determina depăşirea în clasament a Simonei de către poloneza Agnieszka Radwanska începând de luni.

Halep ar fi putut cădea chiar pe cinci, dacă Garbine Muguruza ajungea până în semifinale la Dubai, dar jucătoarea spaniolă a pierdut confruntarea cu Svitolina. De altfel, fapt nemaiîntâlnit în istoria WTA, primele opt favorite ale turneului au fost eliminate din primele două tururi, iar Ana Ivanovici, jucătoarea care a scos-o pe Halep, a ieşit şi ea din sferturi, fiind bătută de Strycova. 

La Doha, Simona va avea ocazia să mai repare ceva, pentru că turneul din Qatar oferă premii şi puncte mai multe în acest an, în comparaţie cu Dubaiul. Dacă se impune la Doha, Halep va câştiga 900 de puncte şi îşi va putea recupera poziţia a treia în ierarhia WTA.  Apoi, urmează Indian Wells şi Miami, turnee la care Halep va avea din nou de tras serios, pentru că anul trecut a câştigat trofeul, respectiv a ajuns până în semifinale.

Tragerea la sorţi a turneului de la Doha are loc sâmbătă, iar pe tabloul principal sunt înscrise cam aceleaşi jucătoare care au fost şi la Dubai. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite