Simona Halep a ajuns în semifinalele Transylvania Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (locul 18 WTA) a fost nevoită să joace cu încă o româncă în această săptămână, de data asta în sferturile de finală ale competiţiei de la Cluj-Napoca.

Asta după ce în primul tur, a depăşit-o pe Gabriela Ruse (locul 85 WTA), în 2 seturi, 6-1, 6-2. În sferturile de finală ale concursului ce se desfăşoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, Simona Halep a avut-o faţă în faţă pe Jaqueline Cristian, locul 105 WTA. A fost al 16-lea meci al ei în faţa unei alte ”tricolore” în ultimii 11 ani, Halep suferind doar o înfrângere, cu Sorana Cîrstea, în 2010. Şi a 15-a victorie! Simona Halep – Jaqueline Cristian, 6-1, 6-1.

Anett Kontaveit defilează la Cluj

A doua favorită a turneului de la Cluj-Napoca, Anett Kontaveit, locul 14 WTA, mărşăluieşte în drumul spre finală, în sferturi trecând rapid şi uşor de Anhelina Kalinina, locul 59 WTA, în două seturi, 6-3, 6-1. În semifinală, jucătoarea din Estonia se va duela cu suedeza Rebecca Peterson (loc 99 WTA), care a depăşit-o greu în ultimul ei meci pe Lesia Tsurenko (locul 127 WTA), în 3 seturi, 6-2, 3-6, 6-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite