Simona Halep ajunge pe masa de operaţie. Va lipsi o perioadă lungă din tenis şi va ieşi din fruntea topului WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veste total neaşteptată în privinţa Simonei Halep, care va fi nevoită să iasă din circuitul tenisului feminin o bună perioadă de timp.

Vestea a dat-o tatăl sportivei, Stere Halep. "A avut o perioadă critică, de oboseală şi a năvălit peste ea şi răceala..şi problema cu tendonul. A avut probleme şi la stomac, acum şi cu urechea...Are o deviaţie de sept şi trebuie să se opereze cât de curând. A intrat într-un regim maxim, deci va face o pauză mai lungă, pentru că nu se poate să continue aşa! Ea a tras de ea, pentru că aşa este Simona, vrea să facă totul, dar până la urmă oboseala îşi spune cuvântul şi mai ales că au fost şi accidentarile care au fost...Deviaţia de sept nu e foarte gravă, dar oricum necesită un timp mai lung. Cam o lună, o lună şi jumătate trebuie să facă repaus total pentru a-şi reveni complet", a precizat Stere Halep la Dolce Sport. El a spus că Simona va anunţa decizia pe care o va lua în cel mai scurt timp. 

Dacă se va opera în perioada următoare, ea va rata meciul României din Fed Cup, împotriva Cehiei, programat pe 6 şi 7 februarie. În plus, ea va lipsi de la o serie de turnee importante, între care şi Indian Wells, unde este deţinătoarea trofeului, ceea ce îi va aduce o scădere drastică a numărului de puncte din clasamentul WTA şi implicit a poziţiei din această ierarhie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite