Samantha Stosur: Mă aştept la un meci greu cu Halep, nu vor fi puncte facile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi Samatnah Stosur se întâlnesc în această seară (ora 21.00, DolceSport 2), în semifinalele turneului de la Madrid.

Jucătoarea australiană Samantha Stosur, locul 23 WTA, a declarat că meciul cu Simona Halep, din semifinalele turneului de la Madrid, va fi unul dificil, ea menţionând că va trebui să găsească un echilibru între a fi agresivă şi a avea răbdare, informează wtatennis.com, citat de news.ro.

"Nu am mai fost adversare de mult timp, dar atunci când am fost am avut meciuri foarte echilibrate. Mă aştept la un meci greu. Halep mă va face să muncesc pentru puncte. Nu cred că vor exista prea multe puncte facile, aşa că atunci când voi avea oportunitatea să câştig unul va trebui să o fac. Va trebui să găsesc un echilibru între a fi agresivă şi a avea răbdare", a spus Stosur.

Patricia Ţig, locul 134 WTA, venită din calificări, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-4, de Samantha Stosur, locul 23 WTA, în sferturile de finală ale Madrid Open, australianca urmând să joace cu Simona Halep în semifinalele competiţiei.

Stosur şi Halep s-au întâlnit de şase ori până în prezent, scorul meciurilor lor fiind egal, 3-3. Halep a câştigat ultimele trei partide, în optimile de finală ale turneului de la Cinncinati (6-4, 4-6, 6-2), în finala turneului de la Moscova, scor 7-6 (1), 6-2, şi în finala turneului "mic" al campioanelor, de la Sofia, scor 2-6, 6-2, 6-2, toate în 2013.

Meciul dintre jucătoarele cel mai bine clasate rămase în concurs va avea loc, vineri, nu înainte de ora 21.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite