România – Olanda B, scor 32-25, la turneul amical de handbal feminin de la Eindhoven. Timeout cu zâmbetul pe buze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de handbal feminin a României a învins, vineri, la turneul amical de la Eindhoven, reprezentativa B a Olandei, cu scorul de 32-25 (19-14).

Eindhoven cu testarea lotului întinerit şi nici de această dată Cristina Neagu nu a intrat pe teren.

Tricolorele au arătat însă un ritm mult mai bun decât în meciul de debut cu Serbia, mai ales în apărare, iar atmosfera la time-out-uri a fost relaxantă, Ambros Martin reuşind să le facă şi să râdă.

Principalele marcatoare ale României au fost Chintoan 7 goluri, Tiron 5 şi Buceschi 5.

Vineri, în primul meci al zilei, Olanda A – Serbia, scor 31-29.

În prima zi a turneului de la Eindhoven, tricolorele au pierdut cu Serbia, 19-23 (7-13), la debutul pe banca tehnică a antrenorului spaniol Ambros Martin. De asemenea, Olanda A – Olanda B, scor 30-19.

Sâmbătă, în ultima zi a competiţiei, sunt programate partidele Olanda B – Serbia, Olanda A – România (ora 16.30), mai scrie agenţia de ştiri news.ro. 

După turneul din Olanda, următoarea acţiune a tricolorelor este Trofeul Carpaţi din luna noiembrie, de la Cluj-Napoca, şi acesta în pregătire pentru participarea la Campionatul European din decembrie, din Suedia, unde România va evolua în grupa D, cu campioana mondială şi europeană, Norvegia, campioana olimpică en-titre, Rusia, şi Croaţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite