România, cu ochii spre Cluj: Diseară, avem marele meci CFR - FCSB. Verdict dur dat de Anghel Iordănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică, dat afară de la CFR, înaintea derby-ului cu FCSB
Marius Şumudică, dat afară de la CFR, înaintea derby-ului cu FCSB

Derby-ul etapei cu numărul 7 se va disputa, de la ora 21.00 şi va fi tranmis de trei posturi de televiziune: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport.

Exact de când are un antrenor competent, care a primit mâna liberă, vorbim despre Edward Iordănescu (43 de ani), FCSB a început să-şi piardă jucătorii! Pe cei mai buni.

Moruţan a plecat la Galatasaray, iar Florinel Coman, chinuit de probleme medicale în ultima perioadă, a aflat că va fi operat din nou, după accidentarea suferită în weekend-ul trecut, în remiza cu Sepsi (1-1). Atunci, după o intrare după a lui Ştefănescu, mijlocaşul a trebuit să părăsească terenul, în minutul 69. Controalele ulterioare au confirmat gravitatea accidentării, iar Coman va ajunge „la cuţit“. Perioada de pauză? Minimum trei luni.

Astfel, FCSB va aborda derby-ul din această seară, având mari probleme de efectiv. 

De partea cealaltă, nici clujenii nu sunt tocmai în formă, după cele două partide dezolante cu Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Ligii Europa. 

Iar situaţia a atins cote explozive, după demiterea lui Marius Şumudică din funcţie.

„Generalul“, îngrozit de ce a văzut

Revenind la noul antrenor al bucureştenilor, Edward Iordănescu, misiunea sa la echipă se anunţă una infernală. De această părere a fost şi tatăl său, Anghel Iordănescu, după ce a văzut ce a făcut vicecampioana, în remiza cu Sepsi (1-1).

„La un moment dat, era criticat Gigi Becali că facea câte trei schimbări la pauză. La ultimul meci, dacă aş fi fost antrenor, aş fi făcut şase schimbări la pauză. Intram în istorie! N-aveam dreptul la şase, dar cinci tot făceam! Accept ca un jucător să greşească, să aibă un randament mai scăzut, dar mă interesează implicarea lui, atitudinea lui, plus unitatea echipei. Jucătorii de la FCSB mi s-au părut blocaţi mental. Edi are o misiune dificilă. Sunt jucători talentaţi, dar trebuie să munceşti mult cu ei“, a spus „Generalul“, la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite