România - Italia 2-1: victorie mare pentru Viorel Moldovan la debutul său la tineret. Ce jucător a câştigat şi ce a spus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tricolorii au învins, la Ploieşti, într-o partidă amicală, o selecţionată mult mai puternică la nivelul Under 21. Pe lângă faptul că le-a dat încredere puştilor convocaţi de Moldovan, victoria a marcat revenirea unui fotbalist important în circuitul naţionalei mici.

Exclus din lot în mandatul lui Bogdan Stelea, după ce a părăsit hotelul naţionalei, fără să aibă voia selecţionerului, stelistul Gabi Iancu a fost rechemat de Viorel Moldovan. Mai mult, noul selecţioner i-a dat lui Iancu şi banderola de căpitan, iar jucătorul şi-a răsplătit antrenorul cu o pasă decisivă la golul de 1-0, înscris de Puşcaş (30). 

România şi-a dublat avantajul prin Bălăşa (44) şi, chiar dacă italienii au redus din diferenţă prin Cataldi, în prelungirile primei părţi, România a rezistat în partea secundă şi a obţinut un rezultat foarte bun.

România a început jocul cu: Buzbuchi - Bălaşa, Ţîru, Boldor, Filip - Nedelcu, Creţu - G. Iancu, Mitriţă, Rotariu - Puşcaş.

Ce a spus Moldovan?

„L-am responsabilizat pe Gabi Iancu, acordându-i banderola. I-am zis că nu mă interesează ce s-a întâmplat înainte şi că am încredere în el. S-a descurcat ireproşabil. Pot să infirm zvonurile care s-au auzit în privinţa caracterului său. E un jucător important pentru noi şi cu siguranţă că va ajunge un jucător mare şi la echipa naţională. Lumea e răutăcioasă şi au ieşit fel de fel de poveşti despre el. Poate are anumite probleme, dar atunci trebuie să-l ajutăm“, a declarat Moldovan la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite