FOTO Reacţii despre performanţa reuşită de Simona Halep, numărul 11 la nivel mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă din WTA FOTO Mediafax/ATP
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă din WTA FOTO Mediafax/ATP

Simona Halep a avut parte de un an excelent în privinţa carierei sportive, pe care a reuşit s-o îmbogăţească prin şase titluri cucerite în 2013. Cel mai recent, Turneul Campioanelor de la Sofia, i-a adus laudele unor „grei“ din lumea tenisului.

Virginia Ruzici, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis care au existat în istoria României, ocupă acum funcţia de manager al Simonei Halep şi are un merit în ascensiunea cunoscută de tânăra sportivă. „Deşi se tem cele din top 5 de Simona, după părerea mea chiar şi Serena Williams o ia cu foarte, foarte multă seriozitate“.

Antrenorul celei mai bine clasate românce din WTA, Adrian Marcu a îndrumat-o în fiecare pas spre cele şase turnee câştigate anul acesta: „Simona a bătut, deja, trei sportive care au fost numărul 1 şi multe din primele 10, cred că ar putea să câştige un Grand Slam“.

De aceeaşi părere este şi Ilie Năstase, care îi conturează un viitor fructuos Simonei: „Trebuie să câştige turnee de Grand Slam de acum încolo, asta trebuie să facă şi cred că şi ea îşi doreşte“.

Pe drumul său către succes, Simona îl are drept model pe cel considerat „regele“ fotbalului românesc: „Visul meu e să ajung ca Hagi, pe care îl am ca model de sportiv. Înainte să merg la Sofia, m-am întâlnit cu el la meciul Steaua - Basel, iar Hagi mi-a dat câteva sfaturi. Cel mai important e să rămân modestă indiferent de locul pe care voi ajunge în clasamentul mondial“..

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite