Reacţie amuzantă după Spania - Portugalia 3-3. „S-a jucat cel mai frumos meci, haideţi acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spania şi Portugalia au oferit un meci memorabil la Cupa Mondială, partidă încheiată la egalitate, scor 3-3. Cristiano Ronaldo a marcat un hat-trick, dovedind încă o dată că este unul dintre marii jucători ai planetei.

Spania şi Portugalia au jucat la Soci, în al patrulea meci de la Cupa Mondială, însă este posibil ca titlul pentru cel mai frumos joc al Mondialului să fi fost deja adjudecat. „Eu mă urc în avion şi plec acasă. Ceva mai bun nu o să văd“, a glumit Chris Waddle, fostul internaţional englez.

Laudele le-a atras îndeosebi Cristian Ronaldo, autor al unui hattrick pentru Portugalia. Este al optulea turneu final major la care înscrie pentru Portugalia, dar prima dată când izbuteşte un hat-trick.

El are acum 84 de goluri pentru Portugalia, la egalitate cu maghiarul Puskas. Doar irianianul Ali Daei, cu 109 goluri pentru naţională, mai stă în faţa lui.

A fost al 51-lea hat-trick din cariera lui Ronaldo, la nivel de club şi naţională. 

„După ce l-am văzut pe Cristiano presiunea e pe Messi“, a declarat Rio Ferdinand, fostul coleg al lui Ronaldo la United. 

Golul al treilea al lui Ronaldo, cel egalizator, a fost marcat după 45 de lovituri libere ratate de CR 7. „Sunt jucători pentru unele meciuri, jucători pentru toate meciurile şi jucători pentru meciurile speciale. Ronaldo e făcut pentru meciurile speciale“, a declarat Jose Mourinho. 

VIDEO Golurile meciului

Program şi rezultate de la Cupa Mondială

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite