Preşedintele FRF susţine că palmaresul nu aparţine echipei lui Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, e de părere că, potrivit motivării ÎCCJ, palmaresul nu aparţine echipei Steaua (FCSB), gruparea patronată de Gigi Becali.

„Departamentul juridic a oferit poziţia din acest punct de vedere. Dreptul de participare nu se amestecă cu palmaresul sau cu sigla. Aşa cum avem motivarea deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, vedem că marca este legată de palmares, dar acest lucru nu afectează participarea nici la nivel naţional, nici european. În momentul de faţă Clubul Sportiv al Armatei nu are o echipă de fotbal şi nu putem trece punctele la federaţia de handbal“, a declarat Răzvan Burleanu. 

În urmă cu câteva zile, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a făcut publică motivarea deciziei în urma căreia echipa patronată de Gigi Becali a pierdut dreptul de a folosi marca „Steaua“. 

Oficialii campioanei României şi-au schimbat stema, dar au susţinut , într-un comunicat, că, în respectivul proces pierdut cu Clubul Sportiv al Armatei, legat de marcă, ÎCCJ nu s-a pronunţat cu privire la palmares, întrucât nu a fost investită cu o astfel de cerere.

Ulterior, au apărut informaţiii potrivit cărora CSA ar solicita echipei de fotbal 10 la sută din venituri, pentru a putea folosi marca, dar Becali a refuzat această solicitare. 

Citeşte şi 

A venit motivarea Înaltei Curţi: Steaua lui Becali ar avea doar 5 titluri şi 5 Cupe! Reacţia clubului: "Palmaresul e tot la noi"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite