Oficialii lui CFR Cluj, invitaţi la Manchester pentru negocieri: Felgueiras, curtat de United

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felgueiras a fost omul paradelor spectaculoase în meciurile din grupele Ligii Campionilor
Felgueiras a fost omul paradelor spectaculoase în meciurile din grupele Ligii Campionilor

După transferul lui Bastos în Arabia Saudită, la Al Nasr, clujenii mai pot face un super-transfer în această pauză competiţională. Portarul Mario Felgueiras este jucătorul pe care Manchester United a pus ochii şi vrea să-l transfere cât mai curând.

Evoluţiile foarte bune ale lui Felgueiras pentru CFR Cluj în meciurile din Liga Campionilor au atras atenţia lui Manchester United. De altfel, partida jucată de clujeni pe Old Trafford a fost decisivă pentru goalkeeperul portughez al lui CFR, care şi-a demonstrat valoarea în faţa oficialilor englezi.

Potrivit gsp.ro, conducătorii clujeni au fost invitaţi în Anglia de către Alex Ferguson pentru a negocia transferul lui Felgueiras la United. Aceeaşi sursă menţionează că suma de transfer s-ar ridica în jurul sumei de şase milioane de euro.

Interesul lui Manchester pentru portarul CFR-ului este amplificat şi de evoluţiile neconvingătoarea ale titularului David de Gea, astfel că, dacă va ajunge la United, Felgueiras va avea şansa de a fi titular. Totuşi, goalkeeperul nu va putea juca în optimile Ligii pentru Manchester, deoarece a jucat pentru CFR în actualul sezon al celei mai puternice competiţii inter-cluburi din lume.

Felgueiras a fost desemnat de UEFA cel mai bun portar din faza grupelor Ligii Campionilor în acest sezon

Aşa cum "Adevărul" a anunţat vineri seara, CFR Cluj a transferat deja primul jucător în pauza de iarnă, Rafael Bastos ajungând în Arabia Saudită, la Al Nassr Riad, pentru suma de 3 milioane de euro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite