O aşteaptă pe Simona Halep în semifinale: „Sunt gata să îmi iau revanşa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pliskova mizează pe Halep
Pliskova mizează pe Halep

Simona Halep va juca azi cu Elina Svitolina pentru calificarea în semifinale la Turneul Campioanelor. Dacă învinge, românca va încheia pe locul doi în Grupa Roşie şi o va întâlni pe Karolina Pliskova în semifinale, într-un meci direct pentru locul unu WTA.

Karolina Pliskova a câştigaGrupa Albă şi îşi aşteaptă adversara din semifinale, car se alege dintre Halep, Svitolina şi Garcia. 

"Sunt gata să joc cu Simona, ultima oară la Paris a fost un meci extraordinar, sunt gata să îmi iau revanşa. Pe suprafeţe lente este mai bună pentru că se mişcă atât de bine, trimite atât de multe mingi înapoi, e dificil să ai numai lovituri câştigătoare contra ei. Ştiu că şi ea poate face partide proaste, dar contra mea au fost mereu meciuri echilibrate, iar ea a jucat foarte bine. Are un backhand bun, serviciul este OK, aşa că este foarte dificil contra ei", a spus Pliskova, pentru Digi Sport.

Întrebată ce rezultat aşteaptă la meciul Halep - Svitolina, Pliskova mizează pe Simona: "E greu de spus, amândouă au avut meciuri grele miercuri, ambele au pierdut, e greu de spus care va fi mai bună. Cred că Simona are mai multă experienţă şi ar putea câştiga meciul, însă pentru mine nu contează cine va câştiga, eu voi fi acolo pentru a juca", a mai spus cehoaica.

Clasament Grupa Roşie

1. Wozniacki 2 victorii   4-0 la seturi

2. Halep 1 victorie - 1 înfrîngere         2-2 la seturi

3. Garcia 1 victorie - 1 înfrângere       2-3 la seturi

4. Svitolina 2 înfrângeri   1-4 la seturi

Programul meciurilor de azi:

ora 11.00 Caroline Garcia - Caroline Wozniacki

ora 14.30 Simona Halep - Elina Svitolina

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite