„Noul Dinamo“ şi o „Săgeată“ mai veche. Cifrele lui Marius Niculae la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucuria lui Marius Niculae, după reuşita de la Galaţi. FOTO: Hepta
Bucuria lui Marius Niculae, după reuşita de la Galaţi. FOTO: Hepta

După aproape trei ani de la ultimul gol în tricoul „câinilor“, Marius Niculae a marcat la Galaţi cu largul concurs al unui goalkeeper belgian cu origini congoleze, Ma-Kalambay, la debutul în Liga I.

Un nou antrenor, Mihai Teja, un nou manager general, Daniel Stanciu, alţi 10 noi jucători. Gruparea din „Ştefan cel Mare“ a mai introdus o fisă în această iarnă în tonomat, pentru aceeaşi melodie: „noul Dinamo“. Pe arena din Galaţi, victoria a adus-o însă un jucător „vechi“. 

La doi ani şi nouă luni de la ultimul gol în tricoul „roş-albilor“, Marius Niculae (33 de ani), printre cele 10 achiziţii ale lui Dinamo din această iarnă, a recidivat, cu capul, după un corner, şi cu largul concurs al goalkeeper-ului belgian de origine congoleză al Oţelului, Yves Ma-Kalambay, aflat la debutul (ratat) în Liga I. 

Un gol decisiv, cât o victorie, succesul cu numărul 1.100 pentru Dinamo în Liga I, în 2.000 de partide (439 de remize şi 461 de înfrângeri). 

„Este o bucurie maximă când marchez pentru Dinamo“, a declarat Niculae, care a fost schimbat cu Bilinski, în finalul partidei (minutul 79). 

113 goluri în 260 de meciuri, în toate competiţiile, a înscris Marius Niculae pentru Dinamo 

(83 de reuşite în campionat, 14 în Cupă, 5 în Cupa Ligii şi 11 în cupele europene)

 

Citeşte şi 

Dinamo câştigă meciul cu numărul 2.000 în Liga I, după o victorie la Oţelul Galaţi 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite