Neymar atacă Hollywood-ul. Brazilianul Barcelonei s-a cuplat cu una dintre cele mai frumoase tinere actriţe din America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul Neymar, unul dintre starurile Barcelonei, este recunoscut pentru afinitate pe care o are pentru femeile celebre şi frumoase.

Deşi are numai 23 de ani, Neymar şi-a trecut în palmares o serie întreagă de fotomodele din Brazilia sau alte ţări, iar mai nou s-a orientat către piaţa americană, Profitând de faptul că Luis Enrique le-a dat elevilor săi două zile libere, Neymar a dat o fugă la Paris, de unde le-a arătat fanilor o poză romantică în compania unei frumuseţi de la Hollywood. 

Aceasta este actriţa Chloe Moretz, în vârstă de 19 ani, una dintre viitoarele dive ale Americii, care joacă în filem de la şapte ani. Ultima apariţie a lui Chloe este în pelicula The Fifth Wave, care rulează şi pe ecranele noastre. 

Neymar şi Chloe (foto jos) s-au tatonat încă din 2014, când micuţa l-a susţinut pe acesta la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, postând de acolo diverse mesaje siropoase la adresa fotbalistului.

Deşi n-a fost însurat niciodată, Neymar are un băiat în vârstă de 4 ani, David Lucca, în urma unei relaţii pasagere cu o braziliancă.

Oscar 2015 Chloe Grace Moretz FOTO AP
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite