Mourinho, tot mai aproape de Chelsea. Acord de principiu cu Abramovici?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jose Mourinho e tot mai aproape de Chelsea. Cel puţin asta susţine presa engleză. Antrenorul Realului era pe lista de invitaţi a federaţiei Braziliei la amicalul pe care naţionala “Selecao” l-a disputat luni seară cu Rusia (1-1), chiar pe „Stamford Bridge”, iar presa engleză şi-a mărit speculaţiile pe tema reîntoarcerii portughezului îm Anglia.

Cele mai importante publicaţii din Anglia au căzut de acord în legătură cu prezenţa „Specialului” pe „Stamford Bridge” luni seară. Cel puţin pe lista de invitaţi a Braziliei! Locaţia sa exactă n-a fost reperată de jurnaliştii britanici, dar a fost un motiv bun pentru ca aceştia să redeschidă dosarul “Mourinho la Chelsea”. 

Mai ales în condiţiile în care e clar că antrenorul portughez nu va mai continua din vară la Real, chiar (sau mai ales) dacă va deveni primul tehnician care câştigă Liga Campionilor cu trei echipe diferite. Iar cum Benitez este doar interimar, speculaţiile sunt chiar uşor de întreţinut. “Am foarte clar în minte. După Real, va fi Anglia, sunt sigur”, a declarat recent Mourinho. În plus, săptămâna trecută, portughezul ar fi primit drept cadou de la miliardarul rus un ceas “special”, estimat la 400.000 de dolari! 

Potrivit celor de la “Mirror”, Abramovic şi Mourinho şi-ar fi depăşit problemele din trecut, care au dus la despărţirea din 2007, şi ar fi căzut la un acord de principiu. Doar că, susţin jurnaliştii britanici, citând surse ale omologilor lor din Franţa, un acelaşi tip de acord l-ar fi dat portughezul şi celor de la PSG! Care abia aşteaptă să-l zboare pe Ancelotti, în cazul în care italianul nu câştigă titlul în Ligue I. În cazul în care Mourinho ar alege din vară Franţa, în ciuda declaraţiilor sale, următorul pe lista lui Abramovici este olandezul Guus Hiddink, acum la Anji, şi el un fost antrenor al lui Chelsea (2009).  

Doar Jose Mourinho ştie ce va face din vară, dar, cel mai probabil, viitoarea sa destinaţie va fi ori Chelsea, ori …Manchester City. După ce-a părăsit Liga Campionilor, încă din faza grupelor, ratarea titlului i-ar fi fatală lui Roberto Mancini. Iar campionatul e o iluzie pentru “cetăţeni”, aflaţi acum (cu nouă etape înainte de final) la 15 puncte în spatele lui Manchester United!

Jose Mourinho a antrenat-o pe Chelsea între 2004 şi 2007, timp în care a câştigat cu „albaştrii” două titluri (2004-2005 şi 2005-2006), o Cupă a Angliei (2006-2007), două Cupe ale Ligii Angliei (2004-2005 şi 2006-2007) şi o Supercupă a Angliei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite