Mondial de handbal cu surprize: campioana olimpică şi cea europeană au fost eliminate. Programul sferturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Qatar a trecut de barajul german FOTO AP
Qatar a trecut de barajul german FOTO AP

Campionatul Mondial de handbal masculin, care se desfăşoară în această perioadă în Franţa, a ajuns la faza sferturilor de finală, toate cele patru partide urmând a se disputa marţi.

Până acum, două mari surprize s-au consemnat în optimile de finală. Mai întâi, Ungaria a trecut cu 27-25 de campioana olimpică Danemarca, după o partidă pe care naţionala maghiară a controlat-o, dar a fost pe punctul de a scăpa victoria printre degete. Danezii au egalat la 23-23 înspre final, însă tot echipa antrenată de Xavier Sabate a avut ultimul cuvânt.
Într-o altă optime de finală, naţionala Qatarului, formată din jucători adunaţi din toată lumea şi naturalizaţi, a depăşit campioană europeană Germania, scor 21-20. Nemţii au condus şi la patru goluri, scor 17-13, însă asiaticii au avut un finiş de excepţie,  punctând de trei ori la rând de la 20-18 pentru Germania. În ultimul sfert de finală, şi egiptenii au fost pe punctul de a provoca o mare surpriză, însă Croaţia a rezistat asaltului declanşat de africani.

Azi, sferturi de finală la CM
Norvegia – Ungaria, ora 18.00, DolceSport 2
Franţa – Suedia, ora 20.00, DolceSport 1
Croaţia – Spania,  ora 21.45, DolceSport 1
Slovenia – Qatar, ora 21.45, DocleSport 2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite