Marica are noroc! Testele efectuate în Germania sunt îmbucurătoare: „De marţi revin la antrenamente!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Marica s-a accidentat la un antrenament efectuat la echipa sa de club, Konyaspor, şi a fost trimis în Germania, pentru investigaţii amănunţite, dar, după efectuarea testelor medicale, rezultatele par să fie îmbucurătoare.

UPDATE:  Deşi se credea că accidentarea suferită la antrenamentul lui Konyaspor este mai gravă, analizele efectuate în Germania de căpitanul naţionalei noastre au scos la iveală că acesta nu are nevoie de o lună de pauză, aşa cum s-a vechiculat iniţial. Astfel, Marica a anunţat că va reveni la antrenamentele echipei sale de club încă de marţi.

”Aşa cum am promis, revin cu detalii după controlul medical din Germania. Testele au ieşit OK, de mâine (marţi-n.r.) revin la antrenamente, la Konya. Sunt fericit că am scăpat de operaţie. Va mulţumesc din suflet celor care m-aţi încurajat! Doamne-ajută!”, a scris Marica pe conturile sale de Facebook şi Twitter.

Drept urmare, atacantul va ratat doar meciul cu Ungaria, fiind suspendat după cartonaşul roşu primit în partida cu Grecia. Următurul meci în care Marica poate fi utilizat de Piţurcă este cel cu Finlanda, din deplasare, programat pe 15 septembrie.


Acestea au scos în evidenţă faptul că atacantul român are o fisură de menisc, situaţie care-l face indisponibil cel puţin o lună de zile. Marica era oricum suspendat pentru meciul cu Ungaria (11 octombrie, la Bucureşti), dar aproape sigur va rata şi întâlnirea cu Finlanda (15 octombrie - Budapesta). El va reveni la echipa naţională abia în luna noiembrie, pentru ultimul meci din aceste preliminarii, programat în 2014, contra Irlandei de Nord. România mai are şi un meci amical, pe 18 noiembrie, cu Danemarca la Bucureşti.

25 de goluri în 72 de partide are Marica la echipa naţională 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite