Laude de la Serena pentru Simona: liderul mondial a vorbit despre Halep. Ce veste bună a avut pentru româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua a treia din Turneul Campioanelor a programat un duel atractiv între două jucătoare din generaţii diferite: Serena Williams – Simona Halep. Înainte de această confruntare, americanca de 33 de ani a făcut o scurtă caracterizare a adversarei sale, care e cu zece ani mai tânără.

Simona Halep a învins-o pe Eugenie Bouchard în confruntarea care a marcat debutul româncei în Turneul Campioanelor. 

Miercuri, pentru constănţeanca de 23 de ani urmează o provocare mult mai mare: Serena Williams.

Simona n-a învins-o niciodată pe liderul mondial în precedentele trei încercări, dar, în ciuda acestui bilanţ, Serena are o părere excelentă despre o reprezentantă a noului val în tenisul feminin.

„Simona e o jucătoare excelentă, are un an incredibil. Mă simt bine acum, dar nu sunt la 100% din capacitate. Totuşi, am venit să mă bucur de turneu şi mă pregătesc pentru fiecare meci în parte. Am avut doar câteva zile să mă antrenez, dar îmi propun să câştig fiecare meci“, a spus Williams la Digi Sport.

Ziua a treia din Turneul Campioanelor va începe cu o partidă de dublu, de la ora 08.30, ora României. După terminarea acestui meci, e programată confruntarea Williams – Halep, care va fi transmisă la televizor de Dolce Sport 1 şi Digi Sport 2.

De asemenea, desfăşurarea meciului va putea fi urmărită, minut cu minut, printr-un livetext pe adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite