José Mourinho despre calificarea lui Real Madrid în sferturile Champions League: „Echipa mai bună a pierdut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
José Mourinho, tehnicianul lui Real Madrid FOTO Reuters
José Mourinho, tehnicianul lui Real Madrid FOTO Reuters

Real Madrid a învins-o marţi pe Manchester United (2-1) în optimile Champions League şi s-a calificat în faza următoare a competiţiei.

José Mourinho a fost modest în declaraţiile date după meci: „Sunt sincer şi spun că echipa mai bună a pierdut, dar astfel de lucruri se întâmplă în fotbal. Noi am avut zece minute magice şi ei nu au ştiut să răspundă în acest timp. Cunoşteam atmosfera de pe „Old Trafford“ şi ştiam că ne va fi greu. Am fost dezamăgit că nu am putut ţine mingea până la finalul meciului, dar portarul nostru ne-a salvat“, a comentat tehnicianul madrilenilor conform Mediafax.

Portughezul a vorbit şi despre momentul în care gruparea lui Sir Alex Ferguson a rămas în inferioritate numerică: „La acest nivel este greu să joci cu un om în minus. Nu cred că a fost un contact foarte dur între Nani şi Arbeloa, dar arbitrul a decis să dea cartonaş roşu, cu toate că ar fi putut da doar galben. Manchester a jucat foarte bine în apărare, s-a organizat şi ne-a creat probleme. 

Aveam nevoie de ceva nou în jocul nostru şi de aceea l-am introdus pe Luka Modrici, care a schimbat direcţia meciului. Întotdeauna am fost convins că e un jucător fantastic“. Victoria madrilenilor a fost adusă de Modrici (66') şi Cristiano Ronaldo (69'), iar Manchester United a punctat prin autogolul lui Sergio Ramos (48')

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite