Halep s-a întors în România: cum îşi petrece timpul în ţară şi care va fi ultimul turneu la care va participa în 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona se bucură de o minivacanţă, înainte de o perioadă mai lungă de odihnă prilejuită de finalul sezonului în sportul-alb.

Simona Halep a părăsit turneul de la Beijing, în optimi, fiind învinsă de Shuai Zhang (China, 27 WTA). Competiţia a fost câştigată, ulterior, de Agnieszka Radwanska, aceasta trecând în finală de Johanna Konta, scor 6-4, 6-2.

Competiţia de la Beijing a produs mai multe schimbări asupra clasamentului mondial. În primul rând, Simona Halep a urcat un loc, de pe 5 pe 4, profitând de faptul că, Garbine Muguruza, deţinătoarea trofeului la Beijing, a fost eliminată şi ea în optimi la ediţia din acest an. Apoi, Carla Suarez Navarro, eliminată în turul I în China, a ieşit din Top 10, ajungând pe 12. Locul ei în Top 10 a fost luat de Johanna Konta, aceasta devenind prima britanică care pătrunde între cele mai bune zece jucătoare ale lumii din 1984 încoace, de la Jo Durie.

Revenind la Halep, ea se află în România în aşteptarea Turneului Campioanelor din Singapore (24-30 octombrie), ultima întrecere la care va participa în 2016. Simona a fost destul de activă în mediul virtual, postând poze cu ea făcând o plimbare în parc şi primind o cutie de ciocolată. 

Româncele din Top 100 WTA

4. Simona Halep

28. Irina Begu

50. Monica Niculescu

83. Sorana Cârstea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite