Halep a contribuit la o situaţie istorică: Ce înseamnă victoria obţinută de Amanda Anisimova şi calificarea ei în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amanda Anisimova
Amanda Anisimova

Simona Halep a cedat în faţa unei jucătoare care evoluează doar pentru a doua oară la Roland Garros, ceea ce e firesc, având în vedere vârsta ei fragedă.

Simona Halep a ajuns să aibă o problemă în faţa unor rivale care abia fac primii paşi în circuitul feminin. În ultima perioadă, ea a pierdut ambele întâlniri cu cehoaica Marketa Vondrousova (19 ani), iar acum a părăsit French Open 2019 în faţa unei jucătoare de doar 17 ani.

Prin calificarea în semifinalele turneului de la Roland Garros, Amanda Anisimova i-a pus pe statisticieni la treabă! Potrivit canalului de Twitter al celor de la WTA, va fi pentru prima dată de la US Open 2009 încoace când două adolescente ajung în careul de aşi al unui Grand Slam. Acum zece ani, la Flushing Meadows, protagonistele au fost Wozniacki (19 ani) şi Wickmayer (19 ani).

În ceea ce priveşte French Open, ultima semifinală cu două adolescente data din 2001, atunci când Henin (19 ani) şi Clijsters (18 ani) au mers atât de departe.

Acum, la French Open 2019, Anisimova (17 ani) şi Vondrousova (19 ani) sunt în semifinale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite