Gigi Becali, „turbat“: A dat afară primii doi jucători după înfrângerea cu Rapid! Şi ameninţă cu ieşirea din fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Patronul FCSB a „fiert“ toată noaptea, după eşecul de pe „Arena Naţională“. Astăzi însă, n-a mai răbdat şi, într-o intervenţie telefonică la Pro X, a tunat şi a fulgerat.

FCSB a pierdut şi derby-ul cu Rapid, după cum „Adevărul“ a scris aici, la capătul unui meci slab, în care giuleştenii măcar au avut scuza că au conservat rezultatul, pe când rivala lor a pedalat în gol, de la început până la sfârşit!

Furios din cauza prestaţiei echipei, Gigi Becali a tăiat în carne vie! Şi, astăzi, a anunţat că îi dă afară pe Alexandru Creţu şi pe Iulian Cristea. În plus, latifundiarul din Pipera a insistat că, dacă nu va lua campionatul nici în acest sezon (ultimul titlu a fost câştigat în 2015), atunci va renunţa la FCSB.

Ce a spus Gigi Becali?

*În primul rând, fundaşii centrali. Adică, n-avem. N-avem fundaşi centrali, o să vină, probabil, Miron, şi o să avem fundaşi centrali. În al doilea rând, am greşit la schimbări. Eu am greşit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, şi l-am băgat pe unul care nu ştiu ce e, dar numai fotbalist nu mai e (n.r. - Olimpiu Moruţan).

*Pe noi ne-a bătut Creţu. O să-i spun să-şi caute echipă, îi dau şi 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai şi autogol (n.r. - autogolul l-a dat Vinicius, după ce Creţu a dat pe lângă minge). Mai e timp de transferat. Du-te şi la revedere! L-am luat liber, îi dau bani şi-l las şi liber. Şi pe Creţu şi pe Cristea (n.r. - Iulian Cristea) îi las liberi, gata!

*Coman, iar, nu ştiu ce-i cu el. Dacă o să fie aşa, probabil o să îmbătrânească pe aici, prin România. Pe Coman cine să dea bani? Pe Moruţan vreau 3 milioane. Să-l anunţaţi pe Terim (n.r. - Fatih Terim, antrenor Galatasaray). Înseamnă că ăsta e Moruţan cel adevărat. Dacă a jucat 3-4 meciuri aşa... A zis că face, că drege. Aseară, era pe acolo. Se ascundea de minge, trăgea aiurea... Făcea nişte tâmpenii.

*Dacă nu iau campionatul, o să ia cineva, pentru că eu mă las de fotbal! E o afacere pe care nu mai vreau să o ţin, dacă nu e afacere. Dacă nu iau campioantul, pac, la revedere!

*La ce am eu acum, trebuie sa dea cel care vrea să cumpere 40-50 de milioane de euro pe echipă. Dar, cine să dea banii ăstia? Vând jucatorii unu cate unul si gata. Dacă am cum. Pentru că, la cum se prezintă acum, nu ştiu pe cine mai vând.

CITEŞTE ŞI:

Preţul umilinţei: Pentru ce sumă s-a lăsat călcat în picioare Creţu, fotbalistul dat afară de Becali

Gigi Becali, un car de nervi: S-a certat şi cu Ioana Cosma! „Să nu mă mai suni niciodată!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite