FOTO Cum a aniversat Steaua '86 cei 27 de ani de la câştigarea CCE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua a aniversat pe teren cei 27 de ani de la câştigarea CCE FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Steaua a aniversat pe teren cei 27 de ani de la câştigarea CCE FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Cu ocazia împlinirii a 27 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua a fost organizat un meci demonstrativ la Cheile Grădiştei, unde au intrat în teren gloriile roş-albastre împotriva Naţionalei Artiştilor, iar Helmuth Duckadam a lăsat ipostaza de fotbalist în favoarea celei de arbitru.

Meciul s-a disputat într-o atmosferă relaxantă, dirijat de Emeric Ienei şi Anghel Iordănescu, iar Helmuth Duckadam a fost protagonistul unui moment amuzant. Directorul de imagine al clubului din Ghencea a renunţat la mustaţă după 34 de ani, promisiune făcută la începutul sezonului în eventualitatea că Steaua va cuceri anul acesta titlul cu numărul 24.

Sub privirile a aproximativ 200 de oameni şi „acompaniată“ de torţe roş-albastră de pe margine, Steaua a câştigat meciul cu scorul de 6-2. În ciuda acestui fapt, partida a continuat cu lovituri de departajare, iar Ienei a avut o replică amuzantă, spre deliciul celor prezenţi: „Primele penaltiuri la care nu am niciun fel de emoţie!“.

Au jucat pentru Steaua '86: Gherasim, Bumbescu, Bărbulescu, Tudorel Stoica, Pistol, Majearu, L. Bălan, Andrei Iordănescu, Alex Iordănescu, Bobby Durbac

Au arbitrat: Helmuth Duckadam şi Florin Chivulete

Au marcat pentru Steaua '86: Alex Iordănescu - 2, Andrei Iordănescu - 2, Tudorel Stoica, Ilie Bărbulescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite