Fanii nu se înghesuie să vadă meciul cu Irlanda de Nord. Prognoza meteo pentru ora jocului le poate schimba opţiunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul nu va fi plin la meciul cu Irlanda de Nord
Stadionul nu va fi plin la meciul cu Irlanda de Nord

Deşi este un meci cu o miză deosebită, disputându-se primul loc în grupă, patida România-Irlanda de Nord nu se va dipauta cu casa închisă.

Fanii nu se înghesuie să-şi cumpere bilete şi până azi dimineaţă nu se vânduseră decât 26.000 de tichete, online şi la casele stadionului. Sperând ca oamenii să vină la meci, FRF a anunţat că bilete se pot cumpăra şi în ziua meciului.  Vineri, programul caselor de bilete este următorul:

-  Basarabia, între orele 9:00 - 19:00
-  Maior Coravu şi Pierre de Coubertin, între orele 9:00 - 22:00

Pentru o bună desfăşurare a jocului şi pentru ca suporterii echipei naţionale prezenţi în tribună să beneficieze de cele mai bune condiţii, Federaţia Română de Fotbal împreună cu Primăria Capitalei şi UTI au decis ca acoperişul Arenei Naţionale să fie tras la ora disputării partidei.
 

De asemenea, datorită unei decizii a Primăriei Capitalei, fanii ”tricolorilor” care vin la stadion pot circula cu metroul până la ora 1:00 a dimineţii zilei de 15 noiembrie. Şi programul RATB va fi prelungit până când toţi suporterii vor reuşi să părăsească zona Arenei Naţionale.

La ora meciului vremea se anunţă închisă, însă nu va ploua, temperatura urmând a fi în jurul valorii de şapte grade Celsius.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite