Dinamo, ca-n Vestul Sălbatic: Fanii au sărit la bătaie cu acţionarii ţepari! Ce spune Cortacero

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pablo Cortacero, un om care a livrat doar promisiuni neonorate de când a ajuns la Dinamo
Pablo Cortacero, un om care a livrat doar promisiuni neonorate de când a ajuns la Dinamo

Dinamo e pe marginea prăpastiei, cu jucători şi antrenori neplătiţi din vară. În timp ce conturile rămân goale, oamenii din fruntea clubului fac mărire de capital social, cu sume care există doar în imaginaţia lor!

Dinamo se apropie de faliment, dar organizează Adunări ale Acţionarilor în care se iau hotărâri SF, după cum „Adevărul“ a scris aici.

La şedinţa de luni, Pablo Cortacero a venit, ca de obicei, cu mâna goală şi a reuşit să mai câştige o lună, promiţând că banii vor veni în ianuarie! Furioşi din cauza promisiunilor neonorate ale spaniolului, care s-a dovedit a fi un investitor de carton, câţiva suporteri s-au dus peste acesta şi oamenii săi, în birourile de la RIN. Potrivit informaţiilor apărute în presă, acolo s-ar fi incins şi o bătaie ca-n filme, fiind nevoie de intervenţia poliţiei!

După mai multe ore în care s-au făcut fel şi fel de speculaţii pe marginea incidentelor de la RIN, Cortacero a oferit o reacţie pentru prosport.ro: „Acei suporteri au venit la birouri ameninţându-ne şi ţipând. Le-am spus să plece, dar au continuat. Atunci, cineva de la pază i-a rugat frumos să plece şi cel de la DDB (n.r. - Grupul de acţionar de la Doar Dinamo Bucureşti) l-a atins peste faţă, iar cel de la pază l-a pus la pământ. N-a fost nimic mai mult. Mai târziu, au venit la hotel cei de la DDB să-mi ceară scuze“.

„Dacă nu intră banii, se termină tot!“

Dacă Pablo Cortacero a căutat să minimalizeze gravitatea scandalului de la RIN, în schimb, antrenorul Jerry Gane, chestionat despre situaţia financiară a clubului, a descris un tablou sumbru. Pe scurt, Dinamo e ameninţată de faliment!

„Dacă nu se vor plăti salariile, va fi aşa un val de plecări. Dacă nu vor veni banii până la reunire, nu ştiu câţi jucători vor reveni. Practic, fără bani, se termină tot“, a explicat Jerry Gane pentru Radio Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite