Ciprian Tătăruşanu a semnat un contract pe patru ani cu Fiorentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu (27 de ani) s-a transferat la Steaua în 2008, de la Gloria Bistriţa. FOTO: Răzvan Păsărică
Ciprian Tătăruşanu (27 de ani) s-a transferat la Steaua în 2008, de la Gloria Bistriţa. FOTO: Răzvan Păsărică

Cu oferte de la Olympiakos, Fiorentina, dar şi din Germania şi Anglia, Ciprian Tătăruşanu şi-a dat acordul pentru a evolua în tricoul italienilor.

Potrivit Prosport, goalkeeper-ul Stelei a semnat în cantonamentul din Spania cu gruparea „viola”, dar înţelegerea intră în vigoare doar în vară. 

Portarul era în ultimele şase luni de contract cu Steaua şi putea semna cu orice echipă. 

Până în vară, Tătăruşanu va rămâne însă la gruparea din Ghencea, iar italienii îl vor practic liber de contract, urmând să nu plătească niciun euro Stelei. 

Dacă până acum atât jucătorul cât şi campioana României au infirmat zvonurile privind un transfer în străinătate, Mihai Stoica a recunoscut astăzi în premieră despărţirea de Tătăruşanu. 

„Am fost informaţi de un club foarte important din străinătate că a început discuţiile cu Ciprian Tătăruşanu. Este vorba despre Fiorentina, însă se ia în considerare transferul lui acolo numai din vară”, a declarat oficialul roş-albaştrilor, pentru Fanatik. 

Steaua l-a adus în această iarnă pe Bogatinov, un portar macedonean care n-a apărat încă poarta „roş-albaştrilor” în amicalele din Spania.

Ciprian Tătăruşanu (27 de ani) s-a transferat la Steaua în 2008, de la Gloria Bistriţa, în schimbul a 1,5 milioane de euro. 

Potrivit site-ului firenzeviola.it, cum Tătăruşanu vine gratis, cei de la Fiorentina i-au oferit goalkeeper-ului român un contract generos, pe patru ani, cu un salariu stagional de 800.000 de euro.

Titularul buturilor Fiorentinei în acest moment este un brazilian de 24 de ani, Neto, la echipă din 2011, iar prima rezervă Antonio Rosati (30 de ani), un goalkeeper împrumutat însă de la Napoli. Veteranul Lupatelli (35 de ani) vine al treilea la rând. 

Presa italiană susţine că Tătăruşanu ar urma să fie, pentru început, prima rezervă a lui Neto. 

Fiorentina ocupă locul 4 în acest moment în prima ligă din Italia.

Citeşte şi 

Steaua a luat un portar macedonean care n-a mai apărat de opt luni!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite