Ciprian Tătăruşanu cere clemenţă din partea UEFA: „Ar fi frustrant să nu jucăm în Europa!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu joacă la Steaua din 2009 FOTO Adrian Pogîngeanu
Ciprian Tătăruşanu joacă la Steaua din 2009 FOTO Adrian Pogîngeanu

Portarul Ciprian Tătăruşanu crede că UEFA ar comite o nedreptate dacă ar interzice Stelei participarea în cupele europene, în condiţiile în care echipa roş-albastră şi-a câştigat pe teren dreptul de a juca în preliminariile Ligii Campionilor.

Ciprian Tătăruşanu a precizat că toţi steliştii aşteaptă cu sufletul la gură decizia UEFA. În cazul unei hotărâri nefavorabile, portarul le urează succes celorlalte echipe care vor reprezenta România în viitorul sezon al cupelor europene.

„Toţi aşteptăm să fie o decizie pozitivă pentru noi. Nu stau să mă gândesc dacă vom juca sau nu în Champions League. Nu ne-ar ajuta cu nimic dacă în loc să ne pregătim stăm să ne plângem de milă. Dacă ne-ar exclude, ne vedem de campionat şi vom lupta pentru un nou titlu. Ar fi frustrant pentru noi să nu jucăm în Europa. Cu toţii am tras un an de zile cu gândul că vom juca în Champions League. Va fi o stare ciudată, o părere de rău, dar n-avem ce să facem.

Acum nu mai depinde de noi. Din punctul nostru de vedere, obiectivul a fost realizat, tot ce putem face e să stăm şi să aşteptăm. Dacă noi vom fi excluşi, sperăm ca echipele celelalte să strângă cât mai multe puncte pentru că avem nevoie de un coeficient bun, aşa că le vom ţine pumnii. În ultimii ani, Steaua nu s-a făcut de râs în Europa”, a spus Ciprian Tătăruşanu pentru gsp.ro

Ciprian Tătăruşanu: Normal că nu ne-a picat bine cînd am aflat că domnul Becali a fost închis! Cred că nimeni nu vrea să-şi vadă patronul după gratii. Asta e, n-avem ce să facem, decât să avem rezultate bune şi să-i alinăm astfel suferinţa.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite