Barcelona, zguduită de a doua veste proastă după plecarea lui Messi: S-a „rupt“ şi cel mai important transfer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronald Koeman, antrenor Barcelona
Ronald Koeman, antrenor Barcelona

După o stagiune aproape ratată, în care a luat doar Cupa Spaniei, pentru formaţia catalană se prefigurează încă un sezon dificil.

Măcinată de probleme financiare, Barcelona a rămas fără vedeta ei numărul 1, Lionel Messi. Care va semna, în următoarele ore, cu Paris Saint-Germain, dacă nu se va întâmpla ceva neprevăzut.

Dacă despărţirea de Messi a fost asumată de conducerea clubului, după ultimele informaţii apărute în presa internaţională, în schimb, cu adevărat neaşteptată a fost vestea accidentării lui Sergio Aguero (33 de ani). Adus gratis, de la Manchester City, în contul relaţiilor sale excelente cu Messi, vârful argentinian s-a „rupt“ înaintea amicalului câştigat, duminică seară, de Barcelona, 3-0 cu Juventus.

Şi primele estimări privind data revenirii pe teren sunt groaznice! Pentru că se vorbeşte despre o absenţă de 8-10 săptămâni, ceea ce înseamnă că Aguero va putea evolua pentru Barcelona abia din noiembrie! 

În aceste condiţii, antrenorul Ronald Koeman stă în doi atacanţi pur-sânge (Martin Braithwaite şi Antoine Griezmann), acum când urmează startul campionatului spaniol, Barcelona având primul meci, acasă, cu Real Sociedad (15 august).

Lista fotbaliştilor indisponibili de la Barcelona e destul de lungă, în acest moment, şi îi include pe următorii jucători:  ter Stegen, Lenglet, Mingueza, Frenkie de Jong, Ansu Fati şi Dembele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite