Australian Open 2015: apariţie surprinzătoare a Serenei Williams. Americanca face reclame la sutiene şi campanii umanitare cu Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams se pregăteşte pentru Australian Open. Ea a venit la antrenamente cu o bluză "vărgată", care a atras destule comentarii. Liderul mondial e protagonista unei reclame la sutien, dar şi a unei campanii umanitare, alături de Lionel Messi. .

„Nu e nimic mai frumos în tenis decât să-ţi începi anul cu o victorie la Australian Open”. E afirmaţia Serenei Williams, cvintuplă câştigătoare a competiţiei de la Melbourne, însă restantă la ultimele patru ediţii, când n-a trecut de faza sferturilor de finală.

Până la urmă, singurul adversar al Serenei e chiar... Serena, pentru că victoriile ei depind în mare măsură de dispoziţia în care se află în ziua meciului. Aşa s-a întâmplat şi la Cupa Hopman, la începutul acestui an, când a luat bătaie de la Eugenie Bouchard şi de la Agnieszka Radwanska, partide în care s-a mişcat precum un elefant. 

După turneul de la Perth, Serena a început antrenamentele la Melbourne şi a surprins la şedinţa de pregătire de ieri cu un outfit haios (FOTO Guliver Getty Images) 

serena williams foto gulliver getty images

Liderul mondial a filmat un videoclip pentru o marcă de sutiene

Alături de Messi, ea participă la o acţiune umanitară care are drept scop strângerea de fonduri pentru copiii care nu au acces la educaţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite