Arabii îl lasă pe Sânmărtean fără talismanul său: căpitanul lui Al-Ittihad nu cedează în faţa mijlocaşului român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sanmartean

Jurnaliştii saudiţi au găsit o poreclă impresionantă pentru fostul stelist, însă l-au avertizat că va fi obligat să accepte o schimbare din cauza unui coleg, care e idolul suporterilor.

Al-Ittihad are trei remize şi trei înfrângeri cu Victor Piţurcă pe bancă, însă suporterii visează deja la un retur cu victorii pe bandă, după ce au citit în presa saudită despre ultimele achiziţii făcute din România.

Jurnaliştii arabi l-au prezentat pe Lucian Sânmărtean drept „Messi de România“, în timp ce Łukasz Szukala e descris ca un internaţional polonez care a ajuns la Al-Ittihad, chiar dacă era dorit de cluburi din Germania şi Anglia. Ziarele din Regat susţin că ambii fotbalişti vor îmbrăca tricoul formaţiei din Jeddah, încă din această iarnă, în ciuda faptului că Al-Ittihad şi Steaua se află şi acum în tratative pentru stabilirea sumelor de transfer.

Noor nu renunţă la 18

Site-ul shoot-sa.com a scris despre prima problemă cu care se va confrunta Lucian Sânmărtean, după sosirea la Jeddah. Mijlocaşul de 33 de ani va fi nevoit să-şi aleagă un alt număr decât 18, cel cu care a evoluat la Panathinaikos, FC Vaslui şi Steaua. La Al-Ittihad, numărul preferat al internaţionalului român e purtat de peste zece ani de mijlocaşul Mohammad Noor, un idol al fanilor. 

Căpitanul „tigrilor“ a jucat în toată cariera sa la Al-Ittihad, cu excepţia unui singur sezon, când a evoluat la Al-Nassr Riad. În aceste condiţii, Sânmărtean se va orienta spre alte numere pe care le-a purtat de-a lungul anilor: 10 la Gloria Bistriţa, 12 la Utrecht şi 17 la echipa naţională. 

Porumboiu, furios

Fostul finanţator al celor de la FC Vaslui s-a arătat deranjat că Sânmărtean n-a amintit în ultimele sale interviuri de rolul pe care galben-verzii l-au avut în relansarea carierei sale.

„Vasluiul, nu Porumboiu, l-a pus pe picioare şi l-a remontat către marea performanţă. Faptul că nu aminteşte de Vaslui e problema lui, e vorba de caracter. Sânmărtean a avut probleme cu mai mulţi antrenori la Vaslui, nu doar cu Ilie Stan. Au fost contre dure între el şi Hizo în vestiar“, a dezvăluit Porumboiu pentru Digi Sport.

Dacă nu era Vasluiul, Sânmărtean se antrena şi acum prin parcuri. Adrian Porumboiu fost finanţator FC Vaslui  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite