Acţionarii Pandurilor s-au răzgândit în privinţa blatului cu “U” Cluj: “Probe nu-s, dar Pârvulescu rămâne suspendat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cârciumaru, primarul de la Târgu-Jiu
Florin Cârciumaru, primarul de la Târgu-Jiu

Doi dintre cei patru acţionari ai clubului Pandurii Târgu-Jiu susţin acum, după ce l-au schimbat pe Eugen Pârvulescu, că nu există dovezi că acesta ar fi vândut meciul cu Universitatea Cluj.

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a recunoscut că demiterea lui Eugen Pârvulescu s-a făcut din cauza zvonurilor apărute în presă. „Nu avem dovezi şi nu-l considerăm vinovat pe Eugen Pârvulescu. Nouă ne pare rău că am ajuns în situaţia asta, dar şi dânsul a înţeles că noi, de fapt, am făcut un lucru care trebuia făcut, să se elimine această suspiciune că în cadrul clubului se fac matrapazlâcuri. Au apărut zvonuri în presă şi am zis că aşa e mai bine, ca în această perioadă să se ia măsura de suspendare şi să se clarifice lucrurile. Puţină dezamăgire există şi la noi, şi la el, dar nu avem nevoie de această problemă care să planeze deasupra clubului nostru”, a declarat Ion Călinoiu pentru cotidianul “Pandurul”. 

Şi primarul Florin Cârciumaru este de aceeaşi părere. „Personal nu cred că acest om este implicat în vreun aranjament, nu cred că vreun jucător de la Pandurii sau cineva din conducerea tehnică este implicat în aranjarea de rezultate şi de meciuri şi că totul s-a întâmplat din punct de vedere sportiv. Tocmai pentru a menţine o atmosferă constructivă în jurul echipei Pandurii, pentru a evita această perioadă pe o care o traversăm, destul de dificilă, şi pentru a evita suspiciunile, pentru a fi unitate în echipă s-a ajuns la concluzia că bine ar fi ca domnul Pârvulescu să fie o perioadă suspendat, urmând ca o comisie să analizeze toate aceste zvonuri şi presupuneri”, a declarat Cârciumaru pentru “Pandurul”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite