Traian Băsescu riscă să fie evacuat forţat din vila de protocol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu, în vârstă de 70 de ani, riscă să fie evacuat cu forţa din vila de protocol, de pe strada Gogol.

La începutul lunii martie fostul preşedinte al României a fost somat să părăsească vila de protocol, după ce s-a stabilit că a colaborat cu Securitatea.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea. La scurt timp de la aflarea deciziei, acesta a acuzat stări de rău şi s-a vehiculat că ar fi suferit un accident vascular cerebral. 

După ce a ajuns la o clinică de la Bruxelles, fostul preşedinte a revenit în ţară şi a declarat că se simte mai bine, însă tot nu va elibera imobilul. Soţia sa, Maria, a început împachetarea lucrurilor chiar de când soţul său se afla la clinica din Bruxelles. 

Deoarece fostul preşedinte nu doreşte să elibereze imobilul, Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a anunţat, printr-un comunicat, că acesta mai are termen până pe 1 iunie să elibereze vila de protocol. În caz contrar va fi formulată în instanţă o acţiune de evacuare. 

Citeşte ştirea completă pe Click.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite