Pană de curent la Spitalul Colentina din Capitală. „Viaţa pacienţilor nu a fost pusă în pericol”, spune managerul unităţii sanitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
spitale

La Spitalul Colentina din Capitala este pană de curent, însă echipele ENEL încearcă să rezolve această situaţie, după cum a declarat pentru adevarul.ro dr. Bogdan Andreescu, managerul Unităţii Sanitare.

„Nu avem pacienţi în sala de operaţie sau la secţia de terapie intensivă, prin urmare nu a fost pusă în pericol viaţa niciunui bolnav. Momentan, funcţionăm pe mecanică alternativă, iar specialiştii ENEL estimează că pana de curent va fi remediată într-o jumătate de oră”, a explicat dr. Andreescu.

Spitalul Colentina va fi extins

În luna decembrie 2012 s-a încheiat şi cea de-a patra licitaţie pentru construirea Spitalului Colentina, ea fiind adjudecată de o companie internaţională care a ridicat şi spitalul vienez AKH. 

Spitalul Colentina va fi extins prin construirea unui nou corp cu şapte etaje. Lucrările de construcţii vor dura patru ani, iar costul estimat este de aproape 64 de milioane de euro, după cum a declarat în 2012 Marius Savu, pe atunci director la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti. 

La Spitalul Colentina se va deschide şi cel mai mare centru de diagnostic din ţară, care va fi prevăzut cu aparatură medicală de ultimă generaţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite