Maratonul vaccinării în Bucureşti. Autoritatea de Management al Calităţii în Sănătate se implică în administrarea serului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maratonul se va desfăşura la sediul ANMCS din Splaiul Independenţei nr. 202 A, sector 6, Bucureşti
Maratonul se va desfăşura la sediul ANMCS din Splaiul Independenţei nr. 202 A, sector 6, Bucureşti

Maratonul Vaccinării din Bucureşti va fi în perioada 28-30 mai si este organizat de Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS), în parteneriat cu Primăria Capitalei şi Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), şi cu sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (DSPMB).

Maratonul se va desfăşura la sediul ANMCS din Splaiul Independenţei nr. 202 A, sector 6, Bucureşti. Orice persoană poate veni să se vaccineze împotriva COVID-19, fără programare. De asemenea, centrul de vaccinare va fi funcţional 24/7. 

În cadrul Maratonului Vaccinării se va administra serul Pfizer-BioNTech. Pentru persoanele care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani, dar care doresc să se vaccineze, este necesar acordul scris al unui părinte sau al tutorelui legal.

Medicii şi asistenţii medicali care vor asigura, ca voluntari, buna desfăşurare a Maratonului Vaccinării, provin integral din spitalele şi cabinetele medicale şcolare administrate de ASSMB.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite