Locuri de muncă sezonieră în domeniul agricol în Spania. Cu cât sunt plătiţi pe oră cei interesaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
150 de locuri de muncă sunt puse la dispoziţie celor care vor să lucreze în Spania FOTO Adevărul
150 de locuri de muncă sunt puse la dispoziţie celor care vor să lucreze în Spania FOTO Adevărul

150 de locuri de muncă în domeniul agricol în Spania sunt puse la bătaie prin reţeaua Eures, 100 fiind destinate femeilor, la cules şi ambalat fructe. Alte 50 de poziţii sunt destinate bărbaţilor, la cules fructe şi curăţat copaci, transmite Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Potrivit sursei citate, sunt puse la dispoziţia celor interesaţi un post de şofer de autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (permis de conducere categoria D şi atestat), două pentru şoferi de camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (permis de conducere categoria C + E şi atestat) şi două posturi pentru tractorişti. 

Locurile de muncă sunt oferite de firma Fruits Queralt din regiunea Lleida, iar pentru ocuparea acestora se vor organiza selecţii ȋn luna aprilie 2018. În ceea ce priveşte salariul oferit, acesta este de 6.25 euro brut/oră, pentru lucrul în câmp şi 5.96 euro brut/oră, pentru lucrul în depozit. 

„Contractul de muncă se va semna ȋn Spania, după înscrierea în sistemul de securitate socială şi se va derula ȋn perioada aprilie - septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie”, anunţă ANOFM. 

Referitor la cazare, utilităţi şi alte cheltuieli, celor care reuşesc să se angajeze li se va reţine 10% din salariu. „Locuinţele au zonă comună de spălătorie şi bucătării. Familiile vor locui în camere separate. Transportul către Spania şi retur va fi suportat de lucrător”, transmite ANOFM. 

Cum se fac înscrierile şi ce acte sunt necesare 

Persoanele cu domiciliul în Bucureşti, interesate să participe la selecţie, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, strada Spătarul Preda nr. 12, corp clădire C, etaj 1, sector 5, telefon 021/316.55.08, interior 233, pentru a fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare. 

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: 

- Copie C.I/B.I;

- CV ȋn limba română;

- Adeverinţă medicală cu menţiunea “Clinic sănătos”.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite