UPDATE Cod galben de polei în a doua zi de Crăciun. Care sunt judeţele vizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii au emis cod galben de vânt, ninsori viscolite şi polei în a doua zi de Crăciun, pentru mai multe judeţe din ţară. Avertizarea este valabilă până spre orele prânzului.

UPDATE Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis cod galben de polei pentru judeţele Mureş, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, valabil până la ora 12.00. Avertizare de polei a fost emisă şi pentru judeţul Sibiu, până la ora 13.00.

UPDATE Meteorologii au prelungit codul galben pentru zona de munte a judeţului Caraş-Severin până la ora 14.00, unde la peste 1800 metri altitudine vor fi intensificări ale vântului care la rafală vor depăşi 80...90 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând reducerea vizibilităţii sub 50 m

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod galben de burniţă care determină polei, pe 26 decembrie, în judeţele Satu Mare şi Maramureş, în zona de câmpie, până la ora 9.00.

Totodată, meteorologii au emis avertizare de cod galben de intensificări ale vântului şi ninsoare viscolită, în zona de munte, în judeţele Caraş-Severin, Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa până la ora 8.00. Potrivit meteorologilor, intensificările vântului pot atinge viteze de peste 70 km/oră.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite