A ajuns la spital după ce ar fi făcut terapie hiperbară pentru recuperare post-COVID

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO facebook / clynique
FOTO facebook / clynique

Încă un pacient a ajuns la spital în urma recuperării post COVID-19 cu tratamentului hiperbaric, spun medicii. Pacientul a fost transferat de urgenţă la spital pentru că starea lui de sănătate era gravă. Cazul este asemănător cu cel al cântăreţului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani care s-a vindecat de COVID. Medicii din Reşiţa spun că, după 5 zile, s-a internat în aceeaşi clinică din Caraş Severin unde a început terapia hiperbară pentru recuperare post-COVID.

A făcut o singură şedinţă, după care le-ar fi spus medicilor că nu se simte bine.

Pacientul a fost dus apoi la Spitalul Judeţean din Reşiţa, unde medicii spun că au observat câteva leziuni în zona plămânilor. Pentru că starea bărbatului s-a înrăutăţit, medicii au decis să-l transfere la spitalul municipal din Timişoara, unde este examinat şi urmează să fie internat la Terapie Intensivă.

Cazul este asemănător cu cel al cântăreţului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian, în cazul căruia a fost deschisă o anchetă penală pentru ucidere din culpă.

Acesta a avut COVID-19 în urmă cu o lună, iar în momentul în care i s-a făcut rău urma un tratament de recuperare la o clinică privată, specializată în terapie hiperbară. De acolo a fost preluat de ambulanţă şi dus la spital, dar medicii nu au reuşit să-l salveze. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite